Lekker koken voor de feestdagen!

Thaise gegrilde kip

De feestdagen komen er al weer aan! Weet je al wat je gaat doen voor de feestdagen? En met die vraag bedoel ik natuurlijk: wat ga je je gasten voorzetten tijdens een lekker diner?
Het volgende scenario wil je natuurlijk vermijden: Je hoofd breken over een menu, omdat je toch wel een beetje indruk wil maken op je gasten. Vervolgens overal in de winkels lang in de rij staan, omdat het natuurlijk superdruk is. Dan de rest van de dag gestrest in de keuken staan, omdat dat viergangen menu toch meer tijd kost dan je had verwacht. Je moet je nog omkleden, want je wilt er natuurlijk een beetje leuk uitzien. En wanneer de gasten dan aan tafel schuiven, merk je dat je ze nauwelijks ziet, want je bent de hele tijd in de keuken aan het koken. Aan het einde van de avond zit je uitgeteld op de bank, terwijl je keuken eruit ziet alsof er een bom is ontploft.
Klinkt dat bekend? En wil je dit jaar eigenlijk wel eens rustig en relaxt aan je feestdiner aanschuiven? Kom dan naar 1 van mijn cursussen Koken voor de feestdagen! Tijdens deze driedelige cursus ga je verschillende gerechten maken, waarmee je een leuk menu kan samenstellen. Je krijgt tips en trucs, over o.a. de logistiek, presentatie, variatie (bijv. wat als dat ene ingredient niet is te krijgen). Het doel is dat je een leuk en lekker diner maakt, zonder alle stress.
En waar kan je deze leuke cursus volgen? Bij de volgende volksuniversiteiten: Den Bosch, Almere en Utrecht. Schrijf je in en breng de feestdagen lekker smikkelend en relaxt door!