Let it snow en give me some hot chocolate

Florentines en chocola

Het sneeuwt opnieuw en het is zo koud! Die gevoelstemperatuur is toch iets raars, het is echt zo term die alleen in de winter gebruikt wordt. Maar goed, met dit weer krijg ik alleen maar zin in hete chocolademelk met heel veel koekjes om bij op te eten! Kwam zojuist deze foto tegen op de blog van Every last cookie en ik krijg spontaan zin om florentines te maken. Ik geloof alleen niet dat ik hier in Nederland ooit eens 'caramelised honey' ben tegengekomen. Misschien zelf maken?

  • Heel zonnige koekjes (al zijn ze gek genoeg bedoeld voor de kerst...)
  • Donuts in de vorm van muffins? Zou het lekker zijn met warme chocola of thee...
  • Oooh, chcolade koekjes! Nog beter!

 

Ps. Er heten verrassend veel katten 'Cookie'. Even op Flickr rondgeneusd, als zoekterm cookie ingevuld, ongeveer 20% van de zoekresultaten zijn katten...