Mario Kart bruidstaart

Mario Kart bruidstaart

Deze week was de bruiloft van mijn zwager en schoonzus. Ze hielden het heel klein en simpel, alleen de directe familie was uitgenodigd. Gezellig een middagje kletsen, eten, drinken. En bij een bruiloft hoort natuurlijk een bruidstaart!
Het bruidspaar wist niet precies wat ze wilden, alleen dat het chocoladetaart moest zijn. Lastige opdracht! Nu heb ik weleens vaker taarten gemaakt, bijv. deze blokkentaart of deze Pacman taart. Leuk om te doen, maar niet makkelijk! Bruidstaarten zijn echter wel van een iets ander niveau en om het helemaal alleen te doen in de korte tijd die ik had... Dus heb ik de hulp ingeroepen van mijn vriendin Yee lam, die echt erg getalenteerd is in het maken van mooie taarten. We hebben deze taart samen gemaakt en I'm sooooo proud of the result!
Waarom een Mario Kart taart? Omdat het bruidspaar fan is van Mario Kart en dit vaak samen speelt :-).
Nog wat feitjes over de taart: het is een chocolade taart met een vulling van aardbeienmousse. Mario moet natuurlijk de bruidegom voorstellen en Peach is de bruid. Toad is hun zoontje, die nu 2 jaar is. Erg toepasselijk, toch?
O ja, Mario rijdt voorop, omdat achterop de kart van Mario 'just' staat en bij Peach staat 'married'. ;)

Bruidstaart Mario Kart

Bruidstaart

Toad