Must have cute stuff

Happy bowls
  • Deze kommen doen me denken aan kleine vrolijke spookjes uit een tekenfilm. Maar welke? Kijk op de prachtige site van Creation Li voor nog meer vrolijke, boze en verbaasde spookjes.
  • Deze mok moet ik hebben, wat is hij cool! Ik ben geen fan meer van cup noodles, maar in mijn studententijd was het wel de vaste middernachtelijke snack. Tja, zullen we het maar op jeugdsentiment houden?
  • Bak en serveer je cupcakes in deze theekopjes met schotel. Zo schattig!
  • Zou dit niet ongelooflijk in de weg zitten? 3d nepnagels met o.a. donuts and kitties bij Yukimi.
  • Die sprinkles op dit cupcakje maakt het nog liever dan het is. Jammer dat het niet eetbaar is! Een lipgloss om je lippen mee in te smeren. Zou het naar chocola smaken?
  • Ik weet zeker dat je dag een stuk opgefleurd wordt als je waterflesje er zo uit ziet. Of heb je liever aardbeien? Of geef ze mee aan je kinderen voor de lunch, gevuld met sap.
  • I like this apple! Hij is gevuld met 'zaadjes' die je gebruikt om je chopsticks op neer te leggen. Je kent ze vast wel van Chinese en Japanse restaurants, meestal in de vorm van een vis. Alleen jammer dat ze niet in Nederland leveren. Gaat iemand binnenkort naar Japan?
  • Nu we het toch over appels hebben, heb je deze spons al gezien? Mijn afwas gaat er zo veel leuker van worden. Forget it, ik ga zelf wel naar Japan! Ga mijn spaarvarken even aan diggelen slaan...